Velkommen til høstens Fagsamtaler

Lærer foran bakgrunn av matteformler - Klikk for stort bilde Alexas_Fotos/Pixabay  Nå er det tid for fagsamtaler for elever på yrkesfag. Fagsamtaler innebærer at elever, foresatte og faglærere på skolen, har en samtale om elevens ståsted og faglige utvikling. I år vil fagsamtalene i hovedsak foregå digitalt via teams, noen av elevene vil få samtalene på skolen. De som skal ha samtalene på skolen, vil få informasjon om dette av kontaktlærer. Les mer om dette her.

• Det blir samtaler 2.,4. og 5. november; foresatte til elever under 18 år vil få e-post fra kontaktlærer med tidspunkt for samtaler.
  • Det er en samtale med hver faglærer, og faglærer ringer opp eleven i Teams på det tidspunktet som står satt opp for det enkelte faget.
  • Der hvor lærere deler fag, er det en lærer som gjennomfører samtalene, alternativt flere lærere som har samtalen sammen.
  • Alle elevene har Teams på sin pc. Foresatte sitter sammen med egen elev. Dersom dere oppholder dere på ulike steder, og foresatte trenger egen link til Teams, gi beskjed til kontaktlærer.
  • Da det er en omfattende logistikk å få dette til å gå opp, er det dessverre ikke mulig å endre på tidspunktene.
  • Har dere ikke anledning til å delta på samtale, er det viktig at skolen får beskjed. Send mail til numedalvgs@viken.no eller telefon 32744950 så raskt som mulig. Merk e-post med emne: Fagsamatale + klasse (eks: Fagsamtale 1HS).

Velkommen til samtale!