Fagsamtaler for studieforberedende

Arbeid på datamaskin - Klikk for stort bildeArbeid på datamaskin Avel Chuklanov / Unsplash  Nå er det tid for fagsamtaler for elever på studieforberedende. Fagsamtaler innebærer at elever, foresatte og faglærere på skolen, har en samtale om elevens ståsted og faglige utvikling. I år vil fagsamtalene foregå digitalt via teams, det er altså ikke oppmøte på skolen.

Les mer her.

• Det blir samtaler i uke 47 og 48; foresatte til elever under 18 år vil få e-post fra kontaktlærer med tidspunkt for samtaler.
  • Faglærer ringer opp eleven i Teams på det tidspunktet som står satt opp for det enkelte faget.
  • Alle elevene har Teams på sin pc. Foresatte sitter sammen med egen elev. Dersom dere oppholder dere på ulike steder, kobler lærer på foresatt via telefon.
  • Da det er en omfattende logistikk å få dette til å gå opp, er det dessverre ikke mulig å endre på tidspunktene.
  • Har dere ikke anledning til å delta på samtale, er det viktig at skolen får beskjed. Send mail til numedalvgs@viken.no eller telefon 32 74 49 50 så raskt som mulig. Merk e-post med emne: Fagsamtale + klasse (eks: Fagsamtale 1ST).

Velkommen til samtale!