Aktuelt

Velkommen til høstens Fagsamtaler

  Nå er det tid for fagsamtaler for elever på yrkesfag. Fagsamtaler innebærer at elever, foresatte og faglærere på skolen, har en samtale om elevens ståsted og faglige utvikling. I år vil fagsamtalene i hovedsak foregå digitalt via teams, noen av elevene vil få samtalene på skolen. De som skal ha samtalene på skolen, vil få informasjon om dette av kontaktlærer. Les mer om dette her.    

En tverrfaglig, vindfull og hyggelig skoledag

    Visste du at man kan finne spor etter havet og bølgeskvulp på Eidsfjell? Visste du at fjellet rett bak skolen vår er en del av fjellkjeden som strekker seg helt til Appalachefjellene i USA?  

Verdensdagen for psykisk helse

  VG 1 Helse og oppvekstfag har i dag markert Verdensdagen for psykisk helse. DU ER GOD NOK !

Åpen kveld!

                    Onsdag 14. oktober starter vi opp igjen med åpen kveld!

Var du avgangselev på videregående i vår og fikk ikke bestått?

  Nå tilbyr Viken fylkeskommune intensivkurs for avgangselever som våren 2020 fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november–desember.

Timeplaner

  Timeplanene i VIS (Visma in School) oppdateres nå jevnlig, så følg med og sjekk timeplanen din hver morgen! Ansatte er ute og hjelper deg om du er usikker på hvor du skal og hvilket fag du skal ha!

Trefftider hos helsesykepleier i august

  Her kan du lese hvilke dager helsesykepleier Malin er tilstede på skolen

Skolestart og korona informasjon om skolehverdagen

  For å begrense smitte, har vi satt i gang en rekke tiltak på skolen. Trafikklysene med grønt, gult og rødt nivå viser hvilke smitteverntiltak som gjelder for skolene for de ulike nivåene.       

Internatplass

Har du fått skoleplass hos oss og trenger et sted å bo ?  

Ledig skoleplass

Velkommen til Numedal videregående skole. Vi har ledige skoleplasser.

Til toppen