Aktuelt

Simulatortrening på bygg og anlegg.

  Elevene på bygg og anlegg får nå prøve seg i maskinsimulator . Dette er et spennende verktøy for å skape virkelige arbeidssituasjoner i kontrollert miljø.  Stor takk til Vidar Melby i Tenstar for god veiledning.   Les mer her.

Fagsamtaler for studieforberedende

  Nå er det tid for fagsamtaler for elever på studieforberedende. Fagsamtaler innebærer at elever, foresatte og faglærere på skolen, har en samtale om elevens ståsted og faglige utvikling. I år vil fagsamtalene foregå digitalt via teams, det er altså ikke oppmøte på skolen.  Les mer her.    

Krav om legeerklæring fjernes ut skoleåret 2020/2021

Den midlertidige forskriften om fravær er videreført ut skoleåret 2020/2021. Praksis som ble etablert første gang da forskriften ble vedtatt, opprettholdes. Shutterstock

Nå er skoleruta for 2021 til 2023 vedtatt

Fylkestinget i Viken har vedtatt skoleruta for skolene i Viken for de to neste skoleårene.  Se de nye skolerutene for 2021 til 2023.

Ledig stilling som realfagslærer.

  Vi har ledig stilling som realfagslærer. Les mer og søk stillingen her: Ledige stillinger i Viken

Reiseliv

    Salg, service og reiseliv har hatt besøk av reiseleder Tone Tone Mjøberg

Velkommen til høstens Fagsamtaler

  Nå er det tid for fagsamtaler for elever på yrkesfag. Fagsamtaler innebærer at elever, foresatte og faglærere på skolen, har en samtale om elevens ståsted og faglige utvikling. I år vil fagsamtalene i hovedsak foregå digitalt via teams, noen av elevene vil få samtalene på skolen. De som skal ha samtalene på skolen, vil få informasjon om dette av kontaktlærer. Les mer om dette her.    

En tverrfaglig, vindfull og hyggelig skoledag

    Visste du at man kan finne spor etter havet og bølgeskvulp på Eidsfjell? Visste du at fjellet rett bak skolen vår er en del av fjellkjeden som strekker seg helt til Appalachefjellene i USA?  

Verdensdagen for psykisk helse

  VG 1 Helse og oppvekstfag har i dag markert Verdensdagen for psykisk helse. DU ER GOD NOK !

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.  

Til toppen