Aktuelt

Privatisteksamen

 Har du behov for å ta opp fag, eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Da kan du melde deg opp som privatist og ta eksamen ved en av våre videregående skoler.  Mer informasjon finner du her.  

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Viktig informasjon

  Vi er på rødt nivå – det betyr ikke at skolen er stengt, men det er en kombinasjon av undervisning på skolen og på digitale flater. Alt du trenger å vite om de neste to ukene kan du lese her.

God jul

  Årets julefilm fra Numedal videregående er sluppet og herved ønsker vi alle nye og gamle elever, ansatte, foresatte og alle andre en riktig god jul ! Julefilm 2020  

Advent

      Tradisjonen tro kom elevene til en julepyntet skole på første desember. Og selv om vi må gjøre ting litt annerledes i år så ble det både gløgg og klementiner til alle.  Flere bilder ser du her.

Prosjekt gapahuk

  Vg1 bygg og anlegg jobber med å lage ny gapahuk til Nore barnehage. Fredag ble grunnarbeidet utført. Her kan du se bilder fra prosjektet. 

Simulatortrening på bygg og anlegg.

  Elevene på bygg og anlegg får nå prøve seg i maskinsimulator . Dette er et spennende verktøy for å skape virkelige arbeidssituasjoner i kontrollert miljø.  Stor takk til Vidar Melby i Tenstar for god veiledning.   Les mer her.

Fagsamtaler for studieforberedende

  Nå er det tid for fagsamtaler for elever på studieforberedende. Fagsamtaler innebærer at elever, foresatte og faglærere på skolen, har en samtale om elevens ståsted og faglige utvikling. I år vil fagsamtalene foregå digitalt via teams, det er altså ikke oppmøte på skolen.  Les mer her.    

Ledig stilling som realfagslærer.

  Vi har ledig stilling som realfagslærer. Les mer og søk stillingen her: Ledige stillinger i Viken

Reiseliv

    Salg, service og reiseliv har hatt besøk av reiseleder Tone Tone Mjøberg

Til toppen